sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Jotain uudesta...

... kodista.
Ollaan siis muutettu asumaan. Vielä on paljon kesken, mutta yleiset tilat ovat ns. kunnossa. No onhan noita makuuhuoneita saatu kolme valmiiksi, mutta vielä olis toinen mokoma huoneita laittamatta ihan kokonaan ja niistä yksi on meidän makkari. Nukutaan nyt siis tilapäisesti "verojohtajan" huoneessa :) kun tiloissa on siis ennen ollut verotoimisto. Eteinen on sen 26 metriä pitkä ja sen sisustaminen onkin haaste. Ollaan laiteltu sinne tänne jotain tasoa tai muuta vastaavaa katkaisemaan pituutta.
Olo-ruokahuone- ja keittiömysteeri on jotensakkin valmis. Verhot puuttuu, mutta eipä ikkunoiden takana ole mitään ihmeellistä... tyhjä tontti ja sen takana S-marketin parkkipaikka. Ja ollaanhan me toisessa kerroksessa tai toisinsanoen kattohuoneistossa ;)


RUOKAHUONEESTA KEITTIÖÖN
KOKO TILA OLKKARISTA KEITTIÖÖN

RUOKAHUONEESTA OLKKARIIN, huomaa kissan kiipeilyteline vasemmalla;)

Koiraa ei ole riivattu, vaikka sen silmät noin kiiltää ;)
SAAREKE


NÄKYMÄ SISÄÄN TULTAESSA


OVI LIPASTON TAKANA OIKEALLA


HIEMAN TUNNELMAA :)

Keittiökalusteiden rungot on harmaat, ovet ja laatikot tumman ruskeat, kodinkoneet rosteria. Astianpesukone ja uuni on sijoitettu ergonomiselle korkeudelle. Niistä onkin parempaa kuvaa aikaisemmissa postauksissa. Saarekkeessa on kaapit molemmilla puolilla. Keittiön puolella normaali syvyiset ja ruokahuoneen puolella 30 cm syvät.

Mikäs täällä on asua... :)

2 kommenttia:

  1. Teillä on niin avaraa ja kodikasta.Olen käynyt teillä katsomassa.Teuvo ystävällisesti esitteli minulle.Olen itsekin joskus asunut siinä talossa mutta vain alakerrassa.ent.työkkäri huoneissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! No varmaan tiedät miltä alkuperäiset tilat on näyttäneet :) Hieman on hommia tehty...
    Ja, saapi tulla katsomaan ihan livenäkin kun kuljet ;)

    VastaaPoista