lauantai 31. maaliskuuta 2012

Avajaiset

Dodii....
Uuden vaate- ja kenkäpuodin avajaiset sit oli eilen ja ihan onnistuneet sellaiset. Kaffitarjoulun lomassa asiakkaat sai tutustua tuotteisiin ja syntyi siinä kauppaakin ihan kivasti.


Kerroin tuolla aiemmassa postauksessa, että kauppaan tulee vielä jotain muutakin, ja tosiaan... niin tuli.
Sinne tuli sellanen pikkunen kaffila!!! Joo o, aivan tosi.
Kaffilassa on paikat ensialkuun kahdeksalle hengelle ja jos kysyntä ylittää tarjonnan... paikkoja lisätään. Oon aikas tyytyväinen tähän juttuun :)


Ajatus kahvilasta on kytenyt siitä lähtien kun keskustan ainokainen kahvila lopetti. Kyseisen liiketilan uusi omistaja perusti tiloihin toisenlaisen yrityksen.  Keskusteluja on ollut usein, kun keskustasta ei saanut kahvilapalveluita mm. sivukyliltä asioimaan tuleville, jotka joutuvat odottelemaan jatkokyytejä.


Nyt se asia on siis kunnossa. Ja muutenkin... mikäs sen mukavampaa,  kun ruovat tulee vaateostoksille, herrat saapi lukea päivän uutisia kahvikupposen äärellä ja rupatella kuulumisia :)


Tässä pari kuvaa... ja kyseessä on siis pieni kahvila ;)

Kahvin/teen/mehun kanssa on ainaski alkuun omatekosia muffinsseja, piirakkaa, torttuja ja jotain suolaista... sämpylää/ reissaria ja just tässä suunniteltiin, että vois silloin tällöin tehdä vaikka graavilohileipää ;) nami nami. 

2 kommenttia:

  1. Loistava idea tuo pikku kahvila. Kodikasta ja viihtyisää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    - aikas kivasti on lähtenyt pyörimään ja kiitosta on tullut asiakkailta :)

    VastaaPoista