Parina ensimmäisenä kesänä tehtiin rosvopaistia ihan oikeesta vajaavuotisesta lampaasta. Sitten on ollut milloin Intialaista sun muuta... kuten viime kesänä vieraiden ikäjakauma huomioon otettuna... hampurilaisia, lihapihveillä ja paistetuilla ahvenfileillä lisukkeineen.
Nyt taas tehtiin rosvopaistia, mutta tehtiin se ihan silleen vaan possun fileestä.
Nuotiopaikalla poltettiin puita edellisestä illasta alkaen ja yöksi laitettiin vielä pari isoa haapapölkkyä "muhimaan".
Aamulla sit laitettiin fileet pakettiin. Täytteeks toiseen tuli sinihomejuustoa ja toiseen valkosipulia. Isäntä ruskisti parilalla pinnat kiinni ja sit paketti kasaan.
- Ensin käärästään voipaperia päälle.
- Alumiinifolioo ja sanomalehtee, kasteltua sellasta, vuorotellen piukkaan nyytiin.
- Monttu auki
- Paketti kuopan pohjalle
- Kuuma maa päälle ja vielä pieni hiilos pintaan ja sit vaan odotteleen muutama tunti.
Ja sit kun aika on kypsä... on ruokakin...
Siinä näkee vähän noita paperikerroksia. Lisäkkeenä oli kasvispaellaa.
Jälkkäriks ei sit tarvinnu enää muuta kuin...MANSIKOITA!!! Nam...
Näin tänä vuonna... mitäs sit ensivuonna... siitä sitten :)
no voihan jehna mitä herkkuja!! etenkin toi sinihomejuustotäytteinen lihapötkylä.. ja mansikat.. ja ja
VastaaPoistaKyllä meillä vaan on hyvä "kokki" ;)
Poista