sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Vielä ehtii...

... osallistua Jouluarvontaan täällä. Nyt vain kaikki kipin kapin laittaan kommenttia :)

Mitäs meille nyt kuuluu?

- Merelle ollaan jo uskallettu, tai siis jäille. Lähdettiin isännän veljen mökille, kun sinne oli helpompi ja lyhyempi patikkamatka. Mentiin perätoukuria hyvässä jonossa ja hyvillä välimatkoilla. 


Mutta jösses sentään, kun päästiin saareen!
- Odotin, että isäntä loikkaa laiturille ja näin sen...
Jää notkahti, ja jäi niinku "lilluun" tai "höllyyn" siihen hetkeks. Kiva silleen, meikä odotti rantautumisvuoroaan ja alla oli sen neljä metriä vettä :O

No, oli siinä myös se kymmenen senttinen jää. Mutta kun siinä oleiltiin ja touhattiin, niin isäntä meni ihan tosissaan tutkaileen sen jään vahvuutta. Otti tuuran matkaan ja meni koittaan avannon tekoa. Eipä paljoo tarvinnu... tuura meni heittämällä jään läpi. On muuten kummallinen reaktio ollu... jää ei ole missään tapauksessa kunnon syksyistä teräsjäätä vaan ihan tikkusta, niinku keväällä.

Me naiset kyllä pelästyttiin, sanotaan että siinäkohtaan tieto lisäs tuskaa. Meinattiin jäädä saareen odotteleen paksumpia jäitä. No, eipä mitään... kyllä se jää meidät takasikki kanto. Sen päätin, että jollei pakkaset kovene, niin meikäläinen pysyy rannoilla.

No, sit on toivottu kovasti kuvia noista meitin karvakasoista ja nyt tulee muutama... koirasta...

Valmistettiin tässä yhtenä ehtoona vähä enämpi sapuskaa ja koiruus sai mm. lohen ruodot syödäkseen ja palon, paljon muuta. Raukka väsy syömiseen  tai oikeestaan seisomiseen kupposten ääressä ja meni sit oikeen makuulleen nuoleen kuppojaan puhtaaks.
On toi syöminenki joskus raskasta... kai ;)

Loppuun vielä Joulufiilistelyjä.


Ei oo enää ku viikko ennen joulua :D

2 kommenttia:

 1. No hui, ei ihme että säikähditte. Mies oli viimeviikonloppuna ensi kertaa pilkillä, piti soittaa ja kysellä vieläkö on jään pinnalla :)
  On varmasti kuppi puhdas. Väsyneeltä kaveri näyttää ihan kun olisi viimeisessä kuvassa nukahtanut kuono kuppiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais se siihen nukahtaa, ku pelästy mua kun menin ottaan kupin pois :)

   Poista