keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Siemennystä

Kyllä tää kevät on kummaa aikaa...
- se melki jokavuotinen kasvien ja kukkien haaliminen alkaa ja kohta niitä viskataan menee ku ne kualee.

Eli... Meikä laitto taas viikonloppuna multiin kaikenmaailman siemeniä kasvamaan suuressa toivossa, että niistä sais nauttia kesällä.
- ei, ei siemenistä vaan niistä vihreistä mitä mullan päälle kasvaa ;D

Niin kauan ku niitä voi pitää muovikelmun alla, ne kasvaa komiasti, mutta sit ku niitä pitää alkaa kouluttaa (kouliin, sanoo oikee horttonoomi), mulla menee kaikki piäleen. Suurin syy on varmaan siinä, että unohdan kastelun ja toiseks se, että unohdan ne vaan muuten ;)

Olenki tässä alkanu miettiin, että josko hankkis muutaman altakastelevan ruukun noille ihanaisille yrteilleni ja maltan istuttaa vaan muutaman, eikä niitä kaikkia sataa tainta, mitkä yrittää kasvaa ahtaassa dynossa.

Tässä olis vähä malleja:
- kuvat on lainattu googlekuvahausta!!!

             


Tämä on Sagaformin yrttiruukku. Näitä on saatavilla useammalla ruukulla samaan alusastiaan.
 Eva Solo on nätti katella ja ainaski näillä väreillä... kun toi harmaa on meillä kalusteissaki ;) Olisko vesitila isompi ku edellisessä...


 Tää taas on Ever greenin tuote. Tässä jo olis komia vesitila :)

Entäs tämä sitte... Merkki on Kube, koko on kysymysmerkki.

Sit löysin seuraavan, mutta siitä ny ei enää voi sanoa yrttiruukku, vaan sisäpuutarha:


Tässä on valot ja kaikki. Sitä en sit tutkinu, että meneekö tää verkkovirtaan vai toimiiko paristoilla. Johtoo ei ainaskaan kuvissa näkyny :)

Jos teillä armaat lukijat on tietoa/kokemusta näistä ruukuista, ni lukisin mielelläni. Ite en töiltäni kerkee juakseen kaupoilla kyselemässä hyviä ja huonoja puolia kustakin vempeleestä, joten APUA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti