maanantai 8. huhtikuuta 2013

kippoja, kuppoja

En ole sit hetkiin ollu tuppereilla, saatikka pitäny kutsuja ja taas pidin ;)

Meillä on aikas paljon Tupperware- tuotteita. Joo, onhan ne kalliita muovikupeiks, mutta on ne hyviäkin. Eikä pelkästään kipot, vaan muutkin tuotteet kuten perunankuorija tai juureskuorija miten vaan.

En mä kaikkia kippoja ole ite ostanu, en. Mulla on ollu sellanen "tyyli" näiden hankinnassa, että...
- olen pitäny kutsut silloin kun emännänlahjana on ollu jotain mitä tarviin! Siinä on sit tullu myynnin mukaan vielä vähä kaikkee kivaa.

No, nyt tuli sellanen tarve. Siis oikee tarve!
- meillä on kadonnu, varmaanki porkkanankuorien mukana roskiin, juureskuorija, vai mikä sen oikee nimi ny oli ;)
Päätin sit, että otan tuttuun edustajaan yhteyttä ja sovin kutsut, joo'o ihan ite tyrkytin kotiani kutsuille. Ajattelin, että nyt tarviin uuden kuorijan, ja pitää sitä jotain muutaki "saada". Puhelin käteen ja soitteleen tuttuja läpi ja pyytää kutsuille. Ainahan sitä väkeä on suht vaikeeta saada tälläseen, mutta olin sitkee. Kutsuin parikymmentä naista, joista tuli 12 ja melki kaikki muut anto vielä tilauksen!
Ilta oli menestys. En huomannu kuvata sortteja kun olin niin tohkeissani ;)

Eli, nää mä tilasin:


Ja nää mulle tuli:


Toi punanen mikroplus tuli spagettipurkin tilalle, kun mulla on jo yks sellanen ja meillä ei edes syödä pastaa ku joskus ja ei ainakaan jouluna. Sit toi kantikas tossa kuorijoitten yläpuolella... vaihdoin sen kaverin kans, kun mulle olis tullu sen vieressä oleva purkki, mutta pienempänä ja sekin on mulla jo kaffipurkkina ja mun mielestä noi kantikkaat sopii paremmin mun kaappiin. Molemmat oltiin tyytyväisiä vaihtoon :) 

Tosi hyvä saldo, vai mitä.

Onko teillä, rakkaat lukijani, kovasti tuppereita ja jos on niin mikäs olis se paras???

6 kommenttia:

 1. tuppikupit ON hyviä. mieki tykkään. kutsuja on vaan niin kovin harvoin ja muutamat viimeisimmät mitä tutuilla on ollu niin en ole päässy menemään. syksyllä ajattelin ite järjestää jahka saadaan tästä muutama jutska pois alta..hirven mehtuu kautena joutaa akat tuppikuppeja kattelee kun äijät on poissa jaloista :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy tunnustaa... meidän isäntä viihty kovasti kutsuilla... se tutki jopa montako kertaa salaattisilppuri kiertää ympäri yhdellä vedolla :) Sehän se meidän kokki on.

   Poista
 2. Tulipas paljon kaikkee muutakin! Noi kuorimaveitset on kyllä parhaita! mun käteen sopii niistä silti parhaiten se missä on se terä siinä sivulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun käteen toi on paremi, kun se ottaa paksumpaa kuorta... ei tarvii pelätä sormiaan ;)

   Poista
 3. Tulipa sieltä kaikea kivaa,varmaan tarpeelliakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, osa menee mökille. Siellä kun on kostee meri-ilmasto, on pakko pitää kuivat ruokatarvikkeet ilmatiiviissä pakkauksesssa :)

   Poista