sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Hienosäätöä jälleen

Postasin tässä loppuvuonna meitin uudesta saunasta. Olisin linkittäny sen tähän uusia lukijoita varten, mutta tää kone ei anna mun mennä millekkään muulle sivulle ku tähän ja nyt... Harmi!
- mutta kuitenkin. 
Uudessa saunassa ollaan ny sit saunottulähes joka ehtoo siitä lähtien, siis ainaki silloin ku ollaan oltu kotona. Meitä alko kummiski mietityttään saunaosaston "steriili" ilme ja sit tehtiin päätös tehdä asialle jotain.

Isäntä poikkes rautakauppaan kaupunkireisullaan ja toi Supi saunavahaa - harmaata. Olin nähny yhdessä "Pientä pintaremonttia"- jaksossa saunanfiksauksen kyseisellä aineella ja ku meillä toi harmaa kuuluu väreihin, ni sitä sit kokeiluun.
Onneks vaan kokeiltiin, jakkaraan...
- ekalla vedolla siitä tuli ihan pas....n värinen. Sit vedin toisen kerroksen ja ei sekään silmää hivelly. Tuumattiin asiaa ja päädyttiin siihen, että mustaa sen olla pitää. Eiku rautakauppaan taas.

Irroteltiin osia lauteista, jotta saatiin silti saunoo, himosaunojia ku kerta ollaan. Siinä meni kuivumisineen muutama päivä ja sit kasattiin loputki käsitellyt kiinni.

Kyseisestä hommasta on ny kyllä jo kulunu tovi, mutta mulla on ollu vähä hektistä tässä kaiken keskellä ja en ole saanu kuvattua saunaa uudelleen, uudessa kuasissa. Tänään ku tultiin mökiltä, alettiin laatottaan tota vessaa ja saatiin se laatotusosa kuntoon. Otin sit kameran esiin ja kuvasin siinä samalla ton saunan.

Eipä muuta ku kuvat esiin...
- ensin "vanha"kuva, joka piti ottaa vanhasta postauksesta, kun kone on on "syäny" koko kansiollisen kuvia:

Nää on siis ennen...

Tässä sit on se ihan uus, ihanuus ;)

Uuuuu...

.... uuuu uuuuu....

hih....
Onhan tössa ny enemmän särmää, eiks olekki :)

6 kommenttia: