sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäduuni jatkuu

Torstaina suunnattiin töiden jälkeen mökille. Isäntä päätti pitää perjantain vapaata ja tehdä kattoo hyvän sään aikaan. Alku ei lupaavalta näyttäny, kun vettä tuli lähes vaakatasossa koko torstai-illan ja keli oli sen näkönen, ettei viikkoon selkii. Perjantai aamuna isäntä heitti mut mantereelle "oikeisiin" töihin ja onneks sää alko seliittään. 
 Isäntä oli saanu sit jotain aikaseks mun takas tullessa, vaikka koneet ei meinannu pelittää. Naulauskoneeseen oli myyty väärät naulat ja kone oli tökkiny alvariinsa. Meikä toi tullessaan toisia nauloja saatiin jatkaa päiväurakkaa. Katto oli tarkotus saada päälisiä vaille valmiiks. Hommat jatku iltaan asti, mutta saatiin kummiski. Mä olin hanslankari, kannoin lautaa ja tuuppasin katolle. Mua ei fyysisesti katolle saa...
- sen verran vaivaa toi korkeenpaikan kammo :D

sisäkatto valmis
Lauantaina meikä taas meni suarittaan kaupallista toimintaa kylälle. Isäntä sai veljensä apuihin ja katto saatiin ihan valmiiks. Komialta se näyttääki ;)


Tänä aamusti otin vielä kuvia, miten se sopii tontille:

saunalle päin... niinku...

... ja mökille...

Vielä kun saadaan oikeet värit pintaan, ni siinä se istuu ku nenä päässä. Sit otin vielä kuvan, minkälaista maisemaa tulevassa köökissä pöydän vierestä tullaan katteleen:


Ei yhtään paha, eihän...

JK: Pyydän kovasti anteeksi, kun lataan kommentteja hitaanlaisesti. Meillä ei mökillä toimi netti (hyvä sinänsä, saa olla siitäki lomalla) ja en laahaa sinne läppäriä lainkaan. Olkaa kärsivällisiä, kyllä ne kommentit tulevat esiin :)

Hyvää alkavaa viikkoa ja Heinäkuuta!

6 kommenttia: