sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Löydä onnesi 2


Onnellisuuden etsintä on jatkunu, kohtalaisella menestyksellä.
- jatketaan siitä mihin viimeks jäätiin eli vuorossa on kahdeksas päivä...
8. Sain tänään jalkinemyyjän ammattitutkinnon portfoliosta tosi hyvän arvostelun. Kohta kolahtaa todistus postiloodaan :)
9. Onnelliseks tänään mut sai, kun päästiin ehjänä perille kun mentiin Hesaan. Kelit oli kauheet (tästä kirjotinki edellisessä postauksessa)
10. Tänään olin onnellinen, kun päästtin reisusta kotiin ja omaan sänkyyn nukkumaan.
11. Löysin vihdoin lapsuuden aikaisen koulukaverini yhteystiedot ja laitoin kirjeen menemään.
12. Sain kuulla tuttavani sairauteen liittyvässä asiassa positiivisia uutisia.
13. Tein ekan meditoinnin, vähäkö oli hyvä olo sen jälkeen.
14. Kaupallisesti tosi hyvä päivä sai kyllä mielen iloseks.
15. Tänään "kadoksissa" ollu koulukaverini sit soitti ja olin todella onnellinen siitä.
16. Tää päivä tuotti hankaluuksia onnellisuuden löytämiselle. Oonko mä liian tyytymätön?!? Päivä kului siis siten, että aamulla töihin, sieltä laittaan itteeni juhlakuntoon tuttavan 50-vuotis synttäreille. Juhlat alko jo klo 14.00 ja toinen kauppa meni sillon kiinni. Siinä, saatuani itteni kuntoon, menin tuuraan isäntää kaupalle, että se kerkes laittautuun ja näin päästiin lähteen heti sulkemisen jälkeen. Poika heitti meidät juhlapaikalle ja siellä päivä hurahti iltaan asti ja kotiin tultua suihkun kautta sänkyyn. Ehkä se onnellisuus tuli siitä, että sain nauttia juhlista suuressa joukossa :)
17. Onnellisuuden sain kokee heti aamusti kun avasin kännykän ja kurkkasin sähköpostit. Kummityttöni oli ottanu yhteyttä.
Tälle päivälle tuli toinenki onnellisuuden tunne. Lähdettiin aamupäivällä mökille jäisin. Eka kerta tän vuaden pualella...
... ja juu, just sanottiin uutisissa, että meren jäät on heikkoja. No, meitin rannoilla naapuri laitto verkkoja jään alle ja siinä oli lohkare jäätä avannon viäres ja se oli n. 20 cm paksua. Mutta niistä jäätunnelmista seuraavassa postauksessa.

Voisko sanoo, että vuaden 2014 mökkikausi on avattu :D

Terkuin mie!

8 kommenttia:

 1. Hienoja onnellisuuden aiheita taas!

  Minunkin on tehnyt mieli mennä jäille, kun jäällä ei ole nyt paljon luntakaan, mutta en ole vielä uskaltanut. Tänään näin Espoon jäillä niin paljon ihmisiä, että voisi puhua jo pienimuotoisesta kansainvaelluksesta. Enköhän minäkin siis uskalla pikapuoliin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä varoo virtapaikkoja. Täälä meilläpäin oli pakkasten tultua suatusat tuulet, niin saatiin kunnon jäätä.

   Poista
 2. Ihania onnellisia hetkiä on ollut sinulla.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienestä ne onnen hetket tulee, kun vaan osaa ettiä :)

   Poista
 3. onnellinen viikkos siulla takana. ja ihan parhautta miustakin jotta olet saanu vanhaan ystävääsi yhteyden..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja et kuule arvaa miten sen löydön tein. Voit vaan kuvitella, kun tiesin vaan tyttönimen ja muistin vaan toisen veljen etunimen ja siitä ei ollu nettimaailmas mitään tiatoo...

   Poista
 4. Ihana postaus, keep up the spirit!!

  VastaaPoista