Bongasin kivan vinkin Ryttyliisan kotkotuksista Täältä.
Tarjosin näitä Uuden vuoden aattona.
Lehtitaikinalevyt leikataan kaheksaan osaan. Nää on niitä mistä tulee kaks torttua levystä.
Painelin sormella pikkusen montun joka palalle ja siihen nokare vuahenjuustoo, jota oli jääny joululta. Sit hetkeks uuniin.
Sillä aikaa valmistin "lisukkeet", eli metvurstin paloja, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja persikkaa paloina. Kun sualapalat oli melki kypsiä, otin pellin uunista ja tökein noita lisukkeita niiden päälle ja vielä takas uuniin.
Ja lopputulos oli tällänen meillä. Hyviä napostelupalasia olivat siinä vuaden vaihtumista ootellessa :)
Terkuin mie!
Herkun näköisiä ja näppärä tekotapa. Laitampa korvantaakse, korvat kohta ovat höröllään kun kaikki sinne laitan muistiin :D
VastaaPoistaNäissä ei kauaa aikaa tuhraannu.
Poista- korvantakana on kaikki lähellä :D
Ihania suolaisia herkkupaloja:)
VastaaPoistaMaistuvaisia täytteestä riippuen :)
PoistaOi vitsi, näitten on pakko olla hyviä! Paitsi että minä korvaisin vuohenjuuston jollakin muulla, kun en tykkää siitä hajusta. ;-)
VastaaPoistaKäyhän näihin mikä vaan juusto ja hyviä on :)
PoistaKiitos vinkistä - noita olisi kiva tarjota illanistujaisissa alkupalamaisteltavina - itse ei nyt parane tuollaisiin päin katsoakaan; sen verran on tullut pyhinä herkuteltua;)
VastaaPoistaMukavaa loppiaista sinne!
Hyvää loppiaista myös sulle Lady :)
VastaaPoistaNAm! Tuohan onkin oiva vinkki käyttää joululta jääneet juustot pois:)
VastaaPoistaMukavaa loppiaisen iltaa sinulle!
Loppiaisiltaa myös sulle tinttarus.
VastaaPoista- noihin saa kadotettua kaikkee muutaki "jämää" kaapista pyhien jäljiltä :)
Näimpä...Lehtitaikinasta on moneksi :)
VastaaPoista