sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Mikä olo!

Nyt se sit iski... joku olematon flunssa :(
Taisin kylmettää itteni tiistaina töissä. Siellä oli myymälän puolella 18 ja takahuoneessa 16 astetta. Veto kävi selkään jonniiverran. Väliajat istuksin toppatakki niskassa ja silleen. Ehtoolla lämmittelin saunassa oikeen pitkän kaavan mukaan ja ajattelinki, ettei se tautia laittanu. Mutta... toisin kävi.

Eilen kun tulin töistä, alko kurkkua aristaan. Siinä sit koitin "lääkitä" muutamalla kuumalla juomisella, muttei siitä mitään apua ollu. Hiki vaan tuppas päälle. Aivastellu olen ainakin sata kertaa... eikä kyllä sekään riitä.
Tää päivä onki menny niiskutellessa ja tropatessa oikeen kunnolla... purkkeja kaiken maailman pillereitä on pöydän reuna pinkeen. No onhan siinä ny toi perussetti pohjalla, mutta särkylääkettä ja RUNSAASTI C- vitamiinia...Totaalista yliannostusta... eiköhän niillä tauti taivu.Voisin tässä kyllä ilosemppakin laittaa... Meidän yks työntekijä harrastaa "taiteita" ja viimeisimmän teoksen sain hommattua itelleni. Tää taulu puhuttelee mua jostain syystä... onko siinä sit väritys vai mikä, mutta TYKKÄÄN :)


Ehkä jälleen kerran noi värit nyt ole aivan sitä kuin luonnossa. Toi "lehdykkä" kyllä on paremminki pinkkiin menevä kuin punainen.

Tällästä tällä hetkellä.

Muistakaas ilmoittautua arvontaan.

1 kommentti:

  1. komia taulu!! olisinpa nähny livenä. paranemisiin!!

    VastaaPoista