torstai 19. tammikuuta 2012

Suunnittelua jälleen

Aiemmassa postauksessa oli kuva toisesta päästä eteistä ja tässä sitä tuli jälleen mietittyä, että mitä jos...
Lukunurkkaukset alkaa oleen menneen talven lumia sisustuksessa, mutta kun. Mutta kun, kyllä sellastakin paikkaa tarvitaan. Kuka siinä nyt alkaa lukeen kun telkkari paasaa, tiskikone hurisee ( vaikkei toi uus kyllä pidä mitään ääntä), kotiväki seurustelee jne... Kyllä sellanen soppi on hyvä rauhallisempaan oleiluun, kuten lukemiseen ja mulla tietenkin kutomiseen (olen niin huano siinä hommassa, että pitää täysillä keskittyä) ja miksei silloin tällöin nauttia lasillinen viiniä ilman telkkaria.


Eli siihen eteisen kolkkaan olen ajatellut kahta kevytrakenteista nojatuolia ja lisäksi pitäis olla jokin hylly, teline tai mikä vaan lehtiä ja kirjoja varten.
Lehti/kirjatelineellä on rajoittavana tekijänä käytävän kapeus ja luonnollisesti toinen tekijä on se, ettei se saisi olla lattialla, koska toi meidän robotti-imuri ei tykkää kauheesti noista esteistä. Tällä hetkellä mulla on käytössä tällänen lehtiteline :


- Lähdin surffaileen netistä erilaisia vaihtoehtoja. No löytyihän niitä...
Nää ny on tälläset... tälläset... millaset...


... eli tälläset, eikä pysy kyllä lehdet.


Tää on hauska! Muttei tässäkään lehdet pysy...
Löysin silti vielä yhden mallin, mikä oli melko hyvä, mutta mun tietokonetaidot loppu siihen kohtaan ku tää kone kaato sen hyllyn joka kerta kyljelleen ku koitin sitä tänne liittää. Joten siitä ei ole kuvaa :(


Sitten se toinen juttu, eli ne nojatuolit. Tässäkin on rajoittavat tekijä. Nojatuoleissa pitää olla vähintään 10 cm korkeat jalat, että robotti mahtuu meneen alle. Sit luonnollisesti niiden pitää olla mukavat .... erittäin mukavat! Miten se sit on mahdollista? Nooo.... tässä olis vähän vaihtoehtoja :
Toisenlainen kuosi kylläkin!

Viekö ehkä kuitenkin liikaa tilaa?

Melko lupaava malli.No, mikä ettei... toisen värinen vaan...

Alkaa polttaan!

Hmmmmmm...
Tässä näitä on. Kaikki hyviä vaihtoehtoja. Ainoa vaan, että mistäs tällässii sit sais hommattua, sillä lähes kaikki on vanhoja ja kunnostettuja. Nyt pitää alkaa kiertään kirppareita ja laittaa toiveita kaikille mahdollisille "ostaa/myy/vaihtaa" sivustoille ja toivoa vaan että joku malttaa luopua omistaan. Kai tälläsii silti joku tekee ns. uustuotantonaki... kun vaan tietäis kuka.Kuvia jälleen lainailtu google-kuvahausta.

Arvontaan voipi vielä osallistua. Viimeinen päivä on se 25.1.2012 ja kellonaika 16.00 asti.

Tervetuloa uudet lukijat!!! Teitä onkin jo ilahduttavan paljon. Tämä kannustaa jatkamaan :)

5 kommenttia:

 1. Tuo kirja-hylly on ihan täydellinen! :) Meillä ei paljoa kirjoja ole, mutta tuollaiset tahtoisin makuuhuoneeseen molemmin puolin sänkyä. Niihin saisi sitten ne parhaimmat teokset esille.
  Lehdille nuo ei tosiaan käy (taitaa olla hiukkasen pienet), mutta voisiko lehdet säilyttää esim lehtikorissa ja seinälle laittaisikin vain kirjoja? :)

  Tuoleista tykkäsin eniten tuosta tokavikasta "alkaa polttaan"-tuolista. Kaunis muoto ja väri! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä näppärät hyllyt ja eipä niitä kirjoja paljoo ole meilläkään niinku esiteltäväks asti :) Silloin tällöin jokunen odottaa lukemista ja yks kesken... nekin kirjaston "aarteita".

   Paras tuolesta taitaa olla myös mun mielestäni se tokavika... ja varmasti mukava :)

   Poista
 2. Löysin jonkun toisen blogin kautta sun blogiin ja ilmeisesti olet etsimässä nojatuolia? Askossa myydään melkein samanlaista nojatuolia kuin tuo toisiksi ylimmän kuvan sininen, se on nimeltään Helena nojatuoli. Meillä on se, aivan ihana istua eikä vie paljoa tilaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Pitää poiketa Askoon koeistumaan :)

   Poista
 3. Pohjanmaalla Teuvalla TEAK:in koulussa tehdään oppilastyönä noita kolmanneks ylimpiä punaisia tuoleja, omastani maksoin 75eur. T.Jaana Töistä

  VastaaPoista