sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vaalipäivän iltaa

Tässä aikani kuluks kun tota vaalilaskentaa toisella silmällä kattelen, niin toisella tätä postausta taasen...


Päivänä monena olen miettinyt verhoasioita. Täälä "kattohuoneistossa" kun ei niin hirmusesti ole tota tarvetta, niin sen asian on jättänyt silleen taka-alalle. Nyt se kuiteski tuli pompahti jälleen alatuksiin ja sit vaan surffaileen... Sisustus ja Sepustus-blogissa oli joskus ohjeet laskosverhojen tekoon. Sellasseet tai" rullaverhot" mä tänne haluun...
 Niitä ohjeita selailin ja lueskelin ja jälleen selailin.

Kun en ole mikään ruudinkeksijä ja taitonikkari ton ompelukoneen kanssa, tyydyin valmisvaihtoehtoihin. Haastetta tuottikin sit se, että ikkunat eteisen molemmissa päissä... siis tämä ajattelu koski eteisen ikkunoita... 


eli tämä
ja tämä
... ikkunat ovat koko seinän levyiset (melkein), eli verhojen leveyttä tarvii olla 180 cm leveään ikkunaan. Ensin haeskelin miellyttäviä kuoseja. No aivan aluks tietty mietin sellasta tekstiverhoa kuten tässä:


Olisko ollu hianot, olisko...


... ja nää kans...
Näissä sitten tuli esteeksi se leveys. Max 140cm ei riitä ja kahta en haluu rinnakkain laittaa... Sitten surfailu jatkuu... Mieliala vaihtelee... haluanko tummempaa, kirjavampaa, vaaleampaa, läpikuultavampaa, raitaa, ruutua... Huh kun on vaikeeta! Joitain malleja tähän latasin:
No, kesää kohti ollaan menossa ja kuitenkin pidän lämpimistä luonnon sävyistä. Päädyin sit tälläseen vaihtoehtoon. Tilasin Hobby Hallista molempiin ikkunoihin laskosverhot ja kunhan saapuvat, saan niitä bruuvata ikkunoihin. Teen lopullisen päätöksen vasta sit jos ne sopii... Mutta kuvaa vielä teille:
Löysin muuten sellasseen  nettikaupan kun Verhokauppa.fi. Siellä on mukavan näkösiä ja hintasia verhoja tarjolla. Käykääs kurkkimassa jossain vaiheessa kun  kerkeette. Sieltä varmaan tilaan seuraavan verhoerän... kun tulee sellanen tarve :)

 Kuvia on lainailtu vän sieltä ja täältä...

Onnittelut kaikille Presidenttiehdokkaille ja varsinki Niinistölle ja Haavistolle. Nyt vaan kaikki äänestämään toiselle kierrokselle... siis sitten kun äänestäminen on mahdollista ;)

2 kommenttia:

 1. hienoilta näytää, itse tykkäisin enemmän noista "rullaverhoista" :) ja JEE, mikä tulos vaaleissa.. kyllä taas kelpaa olla suomalainen!! :D
  nimim. tais tulla Pariisin-reissu ens perjantaille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisiin, Pariisiin.... "verho-ostoksille" ;)
   Ehkä mä tässä jossain vaiheessa koitan ite noita "rullaverhoja"... ei ne ainakaan vaikeilta näytä... sit vielä kun repii sen ajan jostain. Kun ei malta ottaa sitä tästä bloggailusta pois ;)

   Poista