perjantai 10. helmikuuta 2012

Ajatuksia autoillessa...

Mulla on kumma tapa, ollut jo kauan...
Kun kuuntelen autossa radioo, mun pitäis heti soittaa sinne ja kommentoida. Juu, olenhan mä sitä jokusen kerran tehnykki. Syynä ei varsinaisesti ole se, että haluan kuulla oman ääneni siellä valtakunnallisesti... periaatteessa syy on sellanen, että siellä annetaan aihe, jota saapi kommentoida ja minä kun olen tällänen "hiljanen" tyyppi, niin aina haluaisin antaa oman mielipiteeni aiheeseen. Tai sit mahdollisen vinkinkin voisin antaa. Mulla on valmiina tallennettuna numero tarvittavaa asiaa varten. Alkuun mun sykkeeni nousi tähtiin kun koitin saada yhteytä, mutta nyt se menee jo rennommin ;)


Viimeisin soittoni oli Novalle toivekappale, jota en ole pitkiin aikoihin kuullu. Soitin heti kun ohjelma alkoi , jotta sit kerkeisin sen kuuleen vajaan tunnin kestävällä kotimatkalla. No, siinä sit kuunnellessa ja ajellessa koti läheni kilometri kilometriltä ja kappaletta ei kuulunu, ei...
Seittemän kilometriä ennemmin tuli mun puheluni läpi ja ajattelin, että nyt...NYT se tulee ja kerkeen kuuleen...


No sit alko tuleen mainoksi ja niitä tuli ja tuli :( . Päätin jo että menen "kiertäen kautta" kotiin, että saan kuunnella toivekappaleeni.


Sit se alko... kajarit kaakkoon ja nauttimaan kappaleesta!
2 kommenttia:

  1. Mahtava,että olet niin rohkea,minä kun en ole kun kerran soittanut radioon ja varmasti ainoaksi kerraksi se jääkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeesti vaan... siihen tottuu. Joskus alkaa jopa harmittaan kun ei pääse läpi ;)

      Poista