sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pikareissu

Sitä kerkee joskus vaikka mitä piänes ajas.

Siitä ku eilen lähettiin kotoo, 27 tuntia ja oltiin takas Hesan reisusta.
Vietiin tytärpuolelle ja hänen avokilleen tavaroita, jokka jäi joululta meille, ajeltiin linkalla ja metrolla, käytiin syömäs aasialaisessa ravintelissa, nukuttiin yö ja otettiin aamu silleen rauhallisesti ja hiukan ennen puolta päivää lähettiin paluumatkalle ja luannollisesti poikettiin viä autokeitaalla... mennen tullen :)

Menomatka oli täyttä tuskaa!
- Keli oli syvältä. Lunta tuiskas ja tiet aivan jäällä
- Auto viä syvemmältä. Mersun sprintteri, painava nokka ja perä niin kelvä ku voi olla! Tälläset autot pitäis lailla kiältää suamen tavisäillä. Pelkkä suviauto!


Näin ajattelen ainaski mä!
Jaa että miks...
- no siks, ku tiä on jäällä, tulee ylämäki, jos painat kaasua vähä enemmän, ettei se hyydy mäkeen, änkee perä edelle ja sit ku tulee alamäki, jos alat himmaan vauhtia änkee taas perä edelle.

Täytyy kyllä kehua isäntää. Se ajo kyllä hyvin! Mä vaan olin "hysteerinen", jokasesta "liippauksesta".

Mulla oli vatta ihan sekasin (tai ainaski melkein), ku päästiin perille, eheenä, eikä isommin säikytelty muita tiällä kulkijoita niillä "peppasliideillä"!

Mutta siis...

Aateltiin, että mennään syömään jonnekki ja siinä netissä surffailtiin asialaisia ravinteleita ja päätettiin mennä Herttoniemeen Nepalese Restaurant & Bar Gurkhaan.
Sinne mentiin siis linkalla ja metrolla, ei enää mersulla. Onneks ei mahduttu kaikki kyytiin, Onneks!

Tilattiin sit ruuat tosi mahtavasta menu:sta. Oli hiukan vaikeuksia päättää mitä ottaa. Olis tehny miäli kaikkia, kaikkia niin aasialaisia ruokia. Hyvin samantapasia ku intialaiset ruuat, mutta nepalilaisittain hieman "vähemmän" mausteisia. Todellisuudessa maut oli kyllä niin paikallaan ku voi olla. Tuli ikävä Intiaan!!!
Olin niin innoissani annoksestani, etten meinannu muistaa ottaa siitä edes kuvaa, mutta otin kuiteski...
- pualiks syädystä:


Tää ruoka on/oli nimeltään ja sisällöltään tämä:

72. TANDOORI MIXED MASALA (G)* 
Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandoori-uunissa grillattuja jättikatkarapuja, lampaan sisäfileepaloja ja
kanafileepaloja tulisessa ja mausteisessa paprika-tomaatti-sipuli-valkosipuli-inkivääri-chilimasalakastikkeessa. Tarjoillaan tomaatti – / minttuchutneyn kanssa.


Suaraan listalta...
salaatti on jo syäty tosta ylimmästä lokerosta ja pualet soossista, joka on tossa oikeessa yläkulmassa. Ja arvakkaa ku oli hyvää naanleipää lisukkeena.

Jos kuljette Herttoniemes, ni menkää ihmees syämään tonne Gurkhaan. Menu sun muut tiadot löytyy täältä.

Voi jos mun kiälitaitoni olis vähäkään parempi, olisin jutustellu nepalinpoikien kans vaikka mitä!
Voisin jatkaa tätä "ylistystä" vaikka kuin pitkään, mutta...

Terkuin mie!

JK. bloggeri tykkää muunnella näitä tekstityyppejä ihan itekseen, mutta haittaakse...

3 kommenttia:

  1. Herttinen sentään, onneksi selvisitte ehjin nahoin. Kyllähän tuosta annoksesta jonkinmoisen kuvan saa, varmasti oli hyvää :D

    VastaaPoista
  2. kamala..mie oisin kuollu kymmeneen kertaan tuolla reissulla. huh..ei voi kun hattua nostaa siulle :D

    VastaaPoista